Reserveer nu

Corona-informatie

24 maart 2020

Geachte (toekomstige) gasten,

Het is voor iedereen een gekke en chaotische periode. Zoals u op 23 maart 2020 waarschijnlijk heeft gezien en gehoord, zijn de maatregelen in Nederland om het corona-virus tegen te gaan verder aangescherpt. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om tot en met 9 april volledig te sluiten voor losse toeristen zonder reservering. Zodra wij meer weten over de voorgenomen maatregelen van de Veiligheidsregio Zeeland, zullen wij de gasten van wie het verblijf hierdoor geraakt wordt, per mail op de hoogte stellen.

U zult begrijpen dat wij momenteel veel vragen van gasten krijgen over dit onderwerp en wat de gevolgen voor de gemaakte reserveringen zijn. Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden, maar kunnen op veel vragen pas een antwoord geven zodra een definitief besluit bekend wordt gemaakt en hopen dat u ons de tijd gunt om, indien nodig, voor iedereen een passende oplossing te vinden.

En voor nu: Blijf gezond en wees verstandig!

Familie H. Booij en medewerkers

 

Liebe Gäste,

 

Am 23. März gab die niederländische Regierung bekannt, dass die Maßnahmen gegen das Corona-Virus verschärft wurden. Deswegen sind wir bis mindestens 9. April 2020 für Touristen geschlossen, die keine Reservierung haben. Wenn sich neue Maßnahmen  auf Ihre Reservierung auswerken, dann werden wir uns so schnell wie möglich bei Ihnen melden. Gäste mit einem jährlichen Stellplatz werden innerhalb weniger Tage weitere Informationen von uns erhalten. 

Wir hoffen Sie allen bald und gesund wieder zu sehen!

Fam. H. Booij und Mitarbeiter

Corona-informatie
Terug naar home