Reserveer nu

Corona-informatie

01 juni 2021

Geachte (toekomstige) gasten,

In verband met de aanhoudende maatregelen en zorgen rondom het coronavirus in zowel Nederland als onze buurlanden, gelden er nog steeds een aantal aanpassingen op ons terrein. Wij vragen bovendien een ieder om zijn of haar eigen verantwoordelijkheid te nemen en de adviezen en verplichte maatregelen van zijn of haar (lokale) overheid en de Nederlandse overheid in acht te nemen.

Behalve de standaardmaatregelen die voor iedereen gelden (afstand houden, testen en thuis blijven bij klachten, extra handen wassen), gelden op ons terrein ook een aantal aanvullende maatregelen in verband met het corona-virus. Dit zijn de belangrijkste:

  • maximum aantal bezoekers tegelijk in de horeca en het recreatiegebouw
  • aanpassingen bij het sanitair, zoals een looprichting, desinfectiepunten en een maximum aantal bezoekers tegelijk
  • beperking bezoek van buiten de camping
  • registratie/reserveren bij een deel van de activiteiten

Wij hopen dat in de loop van de zomer de maatregelen nog iets verder versoepeld kunnen worden en wensen iedereen voor nu en in de komende tijd alle gezondheid. 

Familie H. Booij en medewerkers

 

Liebe (zukünftige) Gäste,

Wegen der besorgniserregenden Entwicklungen rund um das Corona-Virus in den Niederlanden und unseren Nachbarländern bitten wir jeden, seine eigene Verantwortung zu übernehmen und die Ratschläge und verbindlichen Maßnahmen seiner (lokalen) Regierung und der niederländischen Regierung zu beachten.

Zusätzlich zu den Standardmaßnahmen, die für alle gelten (Entfernung, bei Beschwerden zu Hause bleiben und testen lassen, oft Hände waschen), gelten auf unserer Campingplatz auch einige zusätzliche Maßnahmen im Zusammenhang mit dem Koronavirus. Dies sind die wichtigsten:

  • Die Bar hat ein maximale Besucherzahl gleichzeitig
  • Anpassungen der sanitären Einrichtungen wie Gehrichtung, Desinfektionspunkte und maximale Besucherzahl gleichzeitig
  • Anpassungen Freizeitaktivitäten
  • Begrenzte Anzahl von Besuchern außerhalb des Campingplatzes

Für jetzt und in naher Zukunft wünschen wir allen alles Gute.

Familie H. Booij und Mitarbeiter 

Corona-informatie
Terug naar home