Fit & Relax arrangement

Natuur, rust en ontspanning staan bovenaan bij Fit en Relax. Maak jouw ontspannende dag helemaal compleet met een heerlijke koffie- of theebeleving, een overheerlijke lunch of borrelarrangement. Wij bieden diverse Wellness en Relax belevenissen aan, zodat je kunt genieten van ultieme ontspanning in een zeer persoonlijke en kleinschalige privé omgeving.

Naar Fit & Relax

Mamma arrangement

Mamma arrangement

€ 165,-

Soms wil je even een moment voor jezelf, maar heb je niet de hele dag de tijd omdat je weer op tijd op school moet zijn om je kinderen op te halen. Dit arrangement begint om 9.00 uur en geeft je namelijk het gevoel dat je de hele dag weg bent geweest.
Vroege vogel arrangement

Vroege vogel arrangement

€50,-

Begin je dag zonder stress en pijnlijke spieren. Start je werkdag volledig ontspannen, laat al je stress en pijn wegmasseren en maak je hoofd helemaal leeg.
Den Inkel arrangement

Den Inkel arrangement

€ 130,-

Laat je tijdens dit arrangement in de watten leggen zodat je na afloop weer compleet relaxt bent. Het Den Inkel arrangement kun je alleen, maar ook met jouw partner, moeder, dochter of vriendin boeken.
Herfst - Winter arrangement

Herfst - Winter arrangement

€ 110,-

Dit arrangement is er op gericht om je een ultieme ontspanning te geven. Bij elke wisseling van het seizoen verdienen je spieren en je lichaam extra aandacht.