Brasserie Den Inkel – de perfecte locatie voor al uw feesten en partijen

Feest en evenement:

Feesten en evementen vieren bij Brasserie Den Inkel? Dat kan! Kijk hieronder naar onze mogelijkheden of neem contact op via ons contactformulier.
Of u nu een intiem diner voor vrienden, een jubileumviering, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een babyborrel organiseert, wij staan voor u klaar om uw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Met een combinatie van uitstekende gerechten, gastvrije service en een sfeervolle ambiance, is Brasserie Den Inkel de perfecte locatie voor uw evenement.
Onze faciliteiten:
Gezellige ruimtes: Ons pand beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor diverse groepsgroottes. Van intiem diner tot een vergadering, wij hebben de perfecte ruimte voor u.
 
Sfeervolle inrichting:
Onze brasserie is smaakvol ingericht met een huiselijke en warme sfeer. Uw gasten zullen zich direct thuis voelen in onze stijlvolle omgeving.
 
Ruim terras:
Bij mooi weer kunnen uw gasten genieten van ons ruime terras, midden in de natuur. Hier kunnen uw gasten ontspannen en luisteren naar het geluid van de vogels.
 
Speelgelegenheid voor kinderen:
Naast ons terras is een heerlijke speeltuin voor kinderen, met uitkijk vanaf het terras kunt u uw kroost in de gaten houden. Ook bij slecht weer bieden wij meerdere speelmogelijkheden bij ons binnen. Van een pooltafel tot kleur en knutselspullen.
 
Professionele service:
Onze vriendelijke en ervaren personeel staat voor u klaar en helpt u bij het plannen en uitvoeren van uw evenement. In het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en maken wij onze mogelijkheden kenbaar. Dit om uw evenement zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.
 
Onze culinaire mogelijkheden:
  • Meer gangen diner van traditioneel tot haute cuisine, naar uw wens samen gesteld.
  • Walking diner
  • Barbecue (met barbecue chef)
  • Tapas avond
  • Comfort food
 
Wilt u meer informatie of wilt u direct uw evenement bij Brassserie den Inkel plannen? Neem dan contact op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om van uw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken.

Stel hier je vraag!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.