Even voorstellen

Welkom.

Fit & Relax is een praktijk van Anna de Looze in Kruiningen.
Zo'n 20 jaar geleden kampte ik zelf behoorlijk met klachten in mijn lichaam, daardoor ben ik me gaan interesseren in de werking van spieren, botten en gewrichten. Hierdoor ben ik diverse opleidingen en cursussen gaan volgen, waaronder Hotstone massage,
Thaise kruidenstempel massage, Bamboemassage, Thaise Voetreflexmassage, Ontspanningsmassage, Hoofdpijnmassage etc. ( Klik hier voor alle massages ).

In onze drukke maatschappij wordt veel van ons gevraagd, waarbij we ons vaak overbelast voelen en te weinig tijd aan onszelf besteden. Het gevolg is dat we niet genoeg ontspannen, vermoeid en lusteloos worden en daardoor eerder uit balans raken. Een massage is een uitstekende manier om lichaam en geest weer in balans te brengen. Mensgerichte zorg met als doel om je vitaal te voelen zodat je meer uit het leven kunt halen staat bij mij op nummer één. Bij een holistische zorg staat niet de ziekte of de klacht centraal, maar de persoon achter de ziekte.
Fit & Relax praktijk is gespecialiseerd in een groot aantal beauty en wellness behandelingen; het geven van verschillende massages voor ontspanning en om de evenwicht weer terug te vinden in het lichaam tot huidverzorging. Sinds Juli 2019 mag ik mijzelf ook Sportverzorgster noemen en hiervoor massages geven. Lees hierover meer op deze website.
‚Äč
Gun uzelf een heerlijke, uitgebreide behandeling met veel persoonlijke aandacht in een rustgevende omgeving.