Reserveer nu

Hoofdgebouw

Receptie

De receptie is het meldpunt bij aankomst en vertrek en de plaats waar u terecht kunt voor toeristische informatie, zwemkaarten en alles wat u te vragen heeft. De receptie is dagelijks geopend van 9.00 's morgens tot 20.00 uur 's avonds en op zondag vanaf 10.00 uur 's morgens. Na sluitingstijd van de receptie kunt u met eventuele vragen en problemen in de bar terecht.

Bar

Helaas is onze bar nog niet geopend omdat wij als nieuwe eigenaar nog geen horecavergunning binnen hebben. Zodra wij de vergunning hebben ontvangen is onze bar in het hoogseizoen (mei-, zomer- en herfstvakantie) dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. U kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie of een borrel. Vanaf het terras heeft u een vrij uitzicht over het natuurpark met de vennen en een speelweide. In de bar kunt u in het seizoen gedurende de weekenden en in het hoogseizoen dagelijks frites en snacks afhalen. In de bar vindt u tevens een biljarttafel en een dartbord.

Recreatieruimte

De recreatieruimte in het hoofdgebouw is gedurende het hoogseizoen (pasen, hemelvaart, pinksteren, mei-, zomer- en herfstvakantie) dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot middernacht of de sluitingstijd van de horeca indien dit eerder is. In deze ruimte bevinden zich een poolbiljart en een dartbord.

Wasruimte en sanitair voor minder validen

Aan de voorkant van het hoofdgebouw vindt u het waslokaal met wasmachine, droogtrommel en centrifuge. Tevens bevindt zich hier het sanitair (douche en toilet) voor minder valide campinggasten. Muntjes voor de wasmachine (tegen betaling) en de sleutel voor het sanitair voor minder validen zijn af te halen in de receptie.

Recreatiegebouw

Kampwinkel

De kampwinkel is ieder seizoen vanaf Hemelvaart geopend. U kunt er in de weekenden (in het hoogseizoen dagelijks) terecht voor vers brood, een krant en kleine boodschappen. Voor de overige boodschappen kunt u terecht bij de supermarkten in de omgeving.

Recreatieruimtes

In het hoogseizoen wordt het recreatiegebouw gebruikt voor allerlei activiteiten, zoals spelletjes, knutselen en workshops. Er is een filmzaal, een knutsel- en spelletjeskamer en een kleuterkamer speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar, compleet met ballenbak, poppenkast, en allerlei speelgoed speciaal voor kleuters. Ook kunt u er boeken lenen uit de boekenkast. Klik op de afbeelding voor meer foto's van het recreatiegebouw.

Sanitaire voorzieningen

Op het terrein bevinden zich twee gebouwen met sanitaire voorzieningen. Het grootste gebouw (bij het hoofdgebouw) heeft behalve douches, toiletten, wascabines en afwasplaatsen tevens speciaal kindersanitair met een babybadje, verlaagde wastafels en een verhoogde douche. Hier vindt u ook de familiedouche. In het kleinere gebouw vindt u eveneens douches, toiletten, wascabines en afwasplaatsen.

Achter beide gebouwen bevindt zich een stort- en wasplaats voor uw chemisch toilet. De sanitaire voorzieningen bij hoofdgebouw zijn 's winters verwarmd.