Reserveer nu

Hoofdgebouw

Receptie

De receptie is het meldpunt bij aankomst en vertrek, hier kunt u ook terecht voor toeristische informatie, zwemkaarten en alle overige vragen. Ook kunt u er boeken lenen en ruilen uit de boekenkast. De receptie is in het hoogseizoen dagelijks geopend (pasen, hemelvaart, pinksteren, mei-, zomer- en herfstvakantie).

Restaurant & Bar

Brasserie Den Inkel is gevestigd in het hoofdgebouw. U kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie of een borrel. Vanaf het terras heeft u vrij uitzicht over het natuurpark met de vennen en een speelweide. 
Volg Brasserie Den Inkel op Instagram voor meer informatie en de openingstijden. 

Recreatieruimte

De recreatieruimte in het hoofdgebouw is gedurende het hoogseizoen (pasen, hemelvaart, pinksteren, mei-, zomer- en herfstvakantie) dagelijks geopend. In deze ruimte bevinden zich een poolbiljart, tafelvoetbaltafel en air-hockey.

Wasruimte en sanitair voor minder validen

Aan de voorkant van het hoofdgebouw vindt u het waslokaal met wasmachine en droogtrommel. Tevens bevindt zich hier het sanitair (douche en toilet) voor minder valide campinggasten. Muntjes voor de wasmachine (tegen betaling) en de sleutel voor het sanitair voor minder validen zijn af te halen in de receptie.

Recreatie

E-Scooter verhuur

Op onze camping is het mogelijk om E-Scooters te huren van Scooterhurenzeeland 
Camping Den Inkel is een prima uitvalbasis om je route te starten. Je kunt eenvoudig en gratis voor de deur parkeren en direct op je scooter stappen. 
Uiteraard liggen er diverse routes voor je klaar of scan de QR code.

Tip: Start je scooter tocht richting Yerseke langs de Westerschelde en Vlake. Daarna scooter je door de Yerseke Moer, een groot en bijzonder natuurgebied. Eenmaal in Yerseke kun je een rondleiding boeken bij Tourist Shop Yerseke over de historische oesterputten en havens.

Bij terugkomst kan je bij Brasserie Den Inkel terecht voor een kopje koffie met een verse bolus.

Recreatieruimtes

In het hoogseizoen wordt het recreatiegebouw gebruikt voor allerlei activiteiten, zoals spelletjes, knutselen en workshops. Er is een filmzaal, een knutsel- en spelletjeskamer en een kleuterkamer speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar, compleet met ballenbak, poppenkast, en allerlei speelgoed speciaal voor kleuters.

Sanitaire voorzieningen

Op het terrein bevinden zich twee gebouwen met sanitaire voorzieningen. Het grootste gebouw (bij het hoofdgebouw) heeft behalve douches, toiletten, wascabines en afwasplaatsen tevens speciaal kindersanitair met een babybadje, verlaagde wastafels en een verhoogde douche. Hier vindt u ook de familiedouche. In het kleinere gebouw vindt u eveneens douches, toiletten, wascabines en afwasplaatsen.

Achter beide gebouwen bevindt zich een stort- en wasplaats voor uw chemisch toilet. De sanitaire voorzieningen bij hoofdgebouw zijn 's winters verwarmd.