Reserveer nu

Kamperen in natuurgebied Den Inkel

Het terrein van Camping Den Inkel bestrijkt ruim 8 hectare bosgebied en voormalige appelgaarden met kampeerplaatsen voor kort en lang verblijf. In totaal beschikt de camping over circa 230 plaatsen.

Standaard Kampeerplaatsen

Onze standaard kampeerplaatsen hebben een breedte van 8 tot 10 meter en zijn allemaal gelegen op kampeervelden van 8 plaatsen of meer. Er lopen geen verharde paden voor uw tent of caravan langs en deze velden zijn autovrij. De auto kunt u op een eigen parkeerplaats bij het veld parkeren. Alle kampeerplaatsen beschikken over een aansluiting op het elektriciteitsnet van 6, 10 of 16 ampère. Op alle plaatsen vindt u een aansluitmogelijkheid op de Centrale Antenne Installatie, waarmee u ruim 50 televisiezenders kunt ontvangen. Tevens vindt u op de plaatsen een aansluiting op de vuilwaterafvoer.

Comfortplaatsen

Onze comfortplaatsen zijn minimaal 10 meter breed en zijn gelegen op een tweetal grote kampeervelden. Één van de velden is autovrij, Op het andere veld kunt u de auto bij de caravan of tent parkeren. Alle comfortplaatsen beschikken over een aansluiting op het elektriciteitsnet van minimaal 6 ampère, aansluiting op de Centrale Antenne Installatie met ruim 50 zenders, een watertappunt en aansluiting op de vuilwaterafvoer.

Camper- en trekkersplaatsen

Voor campers en fietskampeerders hebben wij aparte camper- en trekkersplaatsen. De camperplaatsen zijn voorzien van stroomaansluiting en zijn semi-verhard. De trekkersplaatsen hebben de beschikking over een picknicktafel en indien gewenst een stroomaansluitpunt.