Massages

Geniet van volledige ontspanning en kies een wellness massage die volledig bij je past. Ontspannen en tot rust komen, daar gaat het om!

Bekijk prijslijst

Terug naar Fit & relax

Ontspannings-massage

Ontspannings-massage

Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken. Deze massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. De massage stimuleert de doorbloeding van de weefs‚Äčels, voert afvalstoffen af, verbetert de stofwisseling van de spieren, helpt tegen slapeloosheid, verminderd stress en brengt je terug naar jezelf.
Thaise Kruidenstempel- massage

Thaise Kruidenstempel- massage

De Thaise kruidenstempelmassage is een massage voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Dit is een massage met warme kruidenstempels welke zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden. De warme kruidenstempels hebben een reinigende, activerende en ontspannende heilzame werking. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is.
Thaise Voetreflex- massage

Thaise Voetreflex- massage

Bij de Thaise Voetreflex massage worden de drukpunten op de voetzool met een Thais massagestokje gestimuleerd. Deze vorm van voetmassage wordt gebruikt met als doel het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.
Verzorgend voetenbad

Verzorgend voetenbad

met masker & scrub behandeling.

Een voetenbad verdrijft de moeheid uit uw voeten, geeft frisheid en bevordert de doorbloeding. Het geeft verlichting bij neus-, oor-, en keelklachten. Pure ontspanning met een positief effect op je gezondheid.
Schelpenmassage

Schelpenmassage

Bij een Lava Shells, Schelpen massage, worden echte schelpen uit Filippijnen gebruikt. Het lichaam wordt zachtjes met de schelpen gemasseerd.
Sport massage

Sport massage

Sport massage kan gegeven worden ter stimulering (activering) van de doorbloeding in de spieren of ter ondersteuning hiervan.
Bamboemassage

Bamboemassage

De bamboemassage zorg voor complete ontspanning van zowel lichaam als geest. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in beter conditie.
Hotstone massage

Hotstone massage

De hotstone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. De warmte van de stenen stimuleren de bloedsomloop.
Zwangerschaps-massage

Zwangerschaps-massage

Een zwangerschapsmassage verlicht de fysieke klachten die samen gaan met je zwangerschap en geef je natuurlijk een heerlijke verdiende ontspanning, echt een moment voor jezelf.

Massages zijn  geen vervanging voor behandelingen door een (huis)arts of specialist, maar kan hierbij wel positieve ondersteuning bieden. Informatie over massage wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen op welke wijze dan ook. Heb je medische vragen en/of klachten, raadpleeg eerst je (huis)arts!

Diploma's & Certificaten    Prijslijst