Thaise Voetreflexmassage inclusief ontspannend voetenbad & scrub

Bij de Thaise Voetreflex massage worden de drukpunten op de voetzool met een Thais massagestokje gestimuleerd. Deze vorm van voetmassage wordt gebruikt met als doel het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. 

Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbeterd de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen, nieren, zijn terug te vinden op de voetzool. In de voet wordt het gehele lichaam weerspiegeld. Daarom is deze massage even volledig als een gehele lichaamsmassage.
‚ÄčTijdens deze massage gebruik ik mijn handen, vingers, knokkels en het Thaise massagestokje. Gedurende deze massage kunnen sommige mensen tintelingen en prikkels voelen, dit wijst op een blokkade van een energiestroom. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren zou een blokkade kunnen worden verminder of opgeheven.

-

Prijslijst

Reserveer direct

Terug naar massages

Thaise voetreflexmassage