Zwangerschapsmassage

Wat doet een zwangerschapsmassage?

​Een zwangerschap brengt genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Dat merk je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. 

Een zwangerschapsmassage verlicht de fysieke klachten die samen gaan met je zwangerschap en geef je natuurlijk een heerlijke verdiende ontspanning, echt een moment voor jezelf.
Een zwangerschapsmassage is een zeer zachte, ontspannende massage die is helemaal afgestemd op jouw wensen.

De rugmassage vindt plaats in zijligging. We maken hierbij gebruik van kussens om je hoofd en je been te ondersteunen en zodat je buik lekker vrij en comfortabel ligt en dat je optimaal van de massage kunt genieten. We masseren je armen, nek en benen.
We kunnen ook de massage eindigen zittend zodat we extra aandacht aan je nek en schouders kunnen besteden. (in overleg) Uiteraard staat de hele massage in het teken van zachte zorg.
We voeren de massage uit met onze Verana Massageolie Lavendel of Grapefruit, onze ontspannende en rustgevende milde geur, 100 % natuurlijke olie.  
Heb je veel last van je onrustige benen?Dan masseren we die met een speciale coolgel, die de doorbloeding stimuleert.

Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf de 16e week van je zwangerschap. Een zwangerschapsmassage is te boeken voor 30 of 45 minuten. Na de massage kunt u genieten van een kopje lavendel thee.

-

Prijslijst

Reserveer direct

Terug naar massages

Zwangerschapsmassage