Reserveer nu

Fietsen & Wandelen

Fietstochten

Zeeland is een uitgestrekte provincie die zich bij uitstek leent voor mooie fietstochten en wandelingen. Door een zorgvuldige selectie van het landschap heeft FietsKnooppuntenSysteem (FIKS) Zeeland een bewegwijzerd netwerk van geselecteerde fietspaden en –wegen opgezet. De plaatsen waar de paden en wegen elkaar kruisen zijn genummerde knooppunten. Zo stippelt u gemakkelijk uw eigen fietstocht uit aan de hand van de knooppunten. Camping Den Inkel is gelegen aan Fietsknooppunt 90.

U kunt bij de receptie routes verkrijgen aangeboden door Camping Den Inkel, gemaakt door www.route.nlVoor wie Zeeland per fiets wil verkennen is het gebruik van pontjes in de zomer een leuke toevoeging, op de website van Rondje met een Pontje vindt u alle pontjes en hun vaardagen.

Naast deze Fietsknooppuntenroute ligt Camping Den Inkel aan verschillende regionale en landelijke fietsroutes.

  • Schelde-Rhein route - Landelijke Fietsroute 13 (LF 13), 300 km van Middelburg tot Duisburg - www.landelijkefietsroutes.nl.
  • Schelderoute Oost Zuid-Beveland - 40 km, rondrit met start/eindpunt Camping Den Inkel in Kruiningen - www.routeyou.com.
  • Zeevruchtenroute - 55 km, rondrit met start/eindpunt Goes - www.eropuit.nl.
  • Molenroute Reimerswaal - 37 km, rondrit met start/eindpunt De Oude Molen in Kruiningen - www.routebureauzeeland.nl
  • Tussen Kapelle en Reimerswaal - 40 km, rondrit met start/eindpunt Gemeentehuis Kapelle - www.nietvervelen.nl
  • Ronde van Midden-Zeeland - 73 km, rondrit met start/eindpunt Heinkenszand in de Zak van Zuid-Beveland - www.fietsen.123.nl
  • Rondje Biologisch Muelwaeter - rondrit met start/eindpunt NS station Kruiningen/Yerseke -www.meulwaeter.nl

Wandelingen

In de omgeving van Den Inkel kunt u ook lekker wandelen door het Zeeuwse landschap. Er zijn verschillende wandelingen uitgestippeld, waaronder:

  • het Grenslandpad - LAW11 . Een wandeling van Rattekaai - Krabbendijke - Waarde - Kruiningen naar Kapellebank van 25km.