Dorpen en steden

Ontdek hier welke dorpen en steden het bezoeken waard zijn!

Goes

Goes heeft voor elk wat wils! Verken lokale kunst en cultuur in galeries en historische plekken. Ontdek bruisende markten en evenementen in het centrum!

Yerseke

Yerseke is een relatief klein vissersdorp, maar wie denkt dat er daardoor weinig te beleven is, heeft het mis. De historische oesterputten en de 3 havens zijn al het bezoeken waard.

Antwerpen

Antwerpen is een wereldstad op mensenmaat. Ontdek onze bruisende bezienswaardigheden, van interessante musea en leuke attracties tot verrassende plekjes en architecturale hoogstandjes. Van Het Steen, dé hotspot van je bezoek, tot een wervelend nachtleven: hier verveel je je nooit! 

Middelburg

Verplaats jezelf door de betoverende straten van Middelburg en dompel jezelf onder in haar rijke geschiedenis. Bewonder de prachtige monumenten die jaarlijks vele bezoekers aantrekken en de charme van deze historische stad.

Zierikzee

Stap terug in de tijd in Zierikzee, waar elke straat een verhaal vertelt. De monumentale gebouwen ademen geschiedenis en trekken jaarlijks vele bezoekers aan die worden aangetrokken door de unieke ambiance van deze historische stad. Laat je meevoeren door de kronkelende straatjes en beleef de charme van Zierikzee.

Veere

Wandel door de pittoreske straatjes van Veere en laat je verrassen door de prachtige monumentale gebouwen die het decor vormen voor deze betoverende stad. Ontdek de tijdloze allure en geniet van de serene sfeer die Veere zo geliefd maakt.