Teambuilding en scholen

Op zoek naar een unieke locatie voor teambuilding en schooluitjes? Zoek niet verder! Bij Buitenplaats Den Inkel bieden we volop mogelijkheden om jouw teambuilding of schooluitje onvergetelijk te maken.

Groepsactiviteiten op locatie

Onze recreatieruimte is de ideale plek om samen te komen, te brainstormen en te genieten van elkaars gezelschap. Deze ruimte kan worden afgehuurd voor jouw groep, en we bieden tevens toegang tot onze gezellige Brasserie. Hier kun je genieten van heerlijke maaltijden en drankjes om jullie energie op peil te houden tijdens de activiteiten. Natuurlijk behoort meedoen aan ons animatieprogramma of vrij sporten op onze sportvelden ook tot de mogelijkheden! Willen jullie graag met je eigen groep op pad gaan? Dan kunnen jullie bij ons E-scooters huren om te touren in de omgeving, of plons met zijn allen in het naastgelegen zwembad Den Inkel!

Overnachten met een groep

Ja, je leest het goed! Overnachtingen behoren ook tot de mogelijkheden. Verblijf in onze gezellige accommodaties en ontdek de rust en prachtige natuur van Buitenplaats Den Inkel. Indien gewenst kunnen we zelfs tenten huren voor een unieke kampeerervaring onder de sterrenhemel. Als scholen of teams hun eigen tenten willen meenemen, zijn ze uiteraard van harte welkom om hun eigen kampeerruimte in te richten. Binnenkort kunnen jullie met zijn allen ook verblijven in onze nieuwe groepsaccommodatie, dus houd onze website en socials zeker in de gaten!

Custom-made pakketten

Maar dat is nog niet alles! Bij Buitenplaats Den Inkel geloven we in maatwerk, dus we bieden ook custom-made pakketten aan. Of je nu een specifiek thema in gedachten hebt, bepaalde activiteiten wilt combineren, of zelfs wilt overnachten, wij staan voor je klaar om alles tot in de puntjes te organiseren.

Het beste van alles is dat onze activiteiten volledig worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Geen groep is hetzelfde, dus we luisteren naar jullie ideeën en doelen en vullen het programma dienovereenkomstig in. Of het nu gaat om spannende teambuildingsspellen, educatieve workshops, sportieve uitdagingen of gewoon wat quality time in de natuur, we hebben het allemaal in huis.

Neem gerust contact op over de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Gebruik dan ons handige contactformulier op onze website en stuur een bericht naar info@deninkel.nl. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou een onvergetelijk evenement te organiseren.

Kom naar Buitenplaats Den Inkel voor een onvergetelijke ervaring waarbij teambuilding en plezier hand in hand gaan. Wij kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen en samen een fantastische tijd te beleven!