Yoga

We beginnen de les met een ontspanningsoefening (body scan), we “scannen” het lichaam en worden ons bewust van spanning, onze ademhaling en eventuele pijnlijke plekken. Vervolgens starten met de hatha-oefeningen. Een variatie van oefeningen waarbij we staan, zitten en liggen. Spieren in het lichaam worden hierbij goed doorbloed, het lichaam wordt subtiel soepel gemaakt.

Vanaf 22-8-’22 ben ik gestart met yogalessen in de mooie recreatieruimte op Buitenplaats Den Inkel, heerlijk midden in de natuur. En bij mooi weer is de les buiten.

Maandagavond                    19:30 uur tot 21:00 uur

Heb je interesse dan nodig ik je van harte uit voor een gratis proefles.

Ik hoop je te zien
Warme groet,
Pascale Krombeen
Yoga-pascale@kpnmail.nl
06-12730132

Terug naar fit & relax

We voeren de oefeningen rustig uit en dat werkt geestelijk ook kalmerend. Bij alles wat we doen speelt de ademhaling een belangrijke rol. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen. Het laatste deel van de les doen we een geleide meditatie waarbij je innerlijk op reis gaat. We sluiten de les af met een kopje thee. Omdat we de oefeningen rustig en met aandacht uitvoeren, is deze vorm van yoga voor iedereen toegankelijk. Ieder lichaam is uniek en bijzonder. In de lessen staat de ademhaling, ontspanning, zachtheid, tijd voor jezelf en met aandacht bewegen centraal. Matje, dekentje en kussens zijn aanwezig. Je bent vrij om zelf je eigen dekentje mee te nemen. Trek makkelijk zittende kleding aan en eventueel een flesje water.